Szálljon meg velünk elnökök és külföldi hírességek által gyakran látogatott Hotel Imperial ***** luxus szállodában. A világhírű ötcsillagos szálloda segítőkész személyzete tökéletes ellátásban részesíti vendégeinket. Érkezésekor üdvözlésként kávéval és süteménnyel várják, kényelmét pedig háromféle gyógykezelés, a félpanziós ellátás kiváló ételei és a szálloda wellnessének, illetve sportközpontjának korlátlan használata biztosítja.

A szálláshelyről

A Hotel Imperial ***** a 20. században épült és nem csak luxus szállodaként tartják számon, amely hírességek kedvelt szálláshelye, hanem Karlovy Vary egyik emlékműveként. A szállodát, amely mint egy fennséges kastély a város történelmi jelentőségű központja fölé magasodik, egy káprázatos park öleli körbe és egy történelmi felvonó vezet hozzá. A felvonónak köszönhetően a központ pár perc alatt elérhető. A legnagyobb termálforrás, a Vřídlo, vagy a Szent Mária Magdolna templom mindössze 400 méterre található, a Piaci kolonnád (Tržní kolonáda) 500 méterre, a Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda) pedig 700 méterre.

Fedezze fel a Sovova Trail (1,9 km) útvonalat is, amely a legszebb kilátópontokhoz vezet, ahonnan úgy láthatja Karlovy Vary-t, mintha az egész város csak a tenyerében lenne. A Diána (2,8 km), a Szarvas ugrás (1 km) vagy a IV. Károly kilátóból (2,1 km) is élvezheti a gyönyörű panorámát. Ha Karlovy Varyba látogat, semmiképpen ne hagyja ki a Grandhotel Pupp (800 m) lenyűgöző épületét. Szintén népszerű a Moser üvegmúzeum (5,2 km) és a Jan Becher Múzeum (2,3 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy kétágyas szobában lesz, ahonnan csodálatos kilátás nyílik Karlovy Varyra vagy az erdőre. Minden szobában egy kényelmes ágy minőségi matracokkal, műholdas TV, telefon, WiFi, minibár, fürdőköpeny és papucs, kis ülősarok és privát fürdőszoba fürdőkáddal, mosdókagylóval, hajszárítóval, kozmetikai tükörrel, WC-vel és bidével található.

  • A Superior szobák 27-35 m²-esek, és kilátást nyújtanak a gyógyfürdőre, köszönhetően az erkélynek. A klasszikus ágyak mellett, legyen szó franciaágyról vagy két különálló ágyról, pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

  • A Superior szobák városra nyíló kilátással (27-35 m²) ugyanolyan méretűek és felszereltségűek, mint a Superior szobák, az egyetlen különbség az, hogy ez az opció a városra nyíló kilátással rendelkezik. Itt is található erkély és pótágyazási lehetőség is rendelkezésre áll.

  • A Junior lakosztályok 47 m²-esek, egy hálószobából és egy különálló nappaliból állnak. Ehhez az opcióhoz párnamenü is tartozik, amelyből kiválaszthatja az Ön számára tökéletes párnát. A szobákhoz erkély is tartozik, és lehetőség van egy pótágy elhelyezésére is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda épületében található éttermek biztosan sok ínyenc szívét megdobogtatják. Ellátogathat a Párizs étterembe, ahol cseh és más európai konyha ételeit kóstolhatja, a Prága étterembe, amely nyitott konyhával, nagy választékkal és fényűző belső térrel várja a vendégeket, vagy a stílusos Café Vienna kávézóba, ahol első osztályú desszerteket és minőségi kávét fogyaszthat. Mindegyikben profi séfek, cukrászok és más szakképzett személyzetből álló csapat gondoskodik a vendégek elégedettségéről.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Hotel Imperial ***** szállodában számtalan gyógykezelés által helyezheti magát kényelembe, mint például ásványfürdő, masszázsok, oxigénterápia és kozmetikai kényeztetések közben. További kényelmét és szórakozását a pezsgőfürdő, szauna és a fitnesszel, illetve teniszpályákkal rendelkező sportközpont biztosítja. A szállodában még fodrász szolgáltatásait is igénybe veheti.

Hotel Imperial *****

Hotel Imperial *****

Libušina 1212/18 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Imperial Karlovy Vary a. s. Cégjegyzékszám: 45359318


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
750 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás 500 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Busz megálló
0,3 km