Pihenje ki velünk fáradalmait Lipnonál és fedezze fel Šumava kincseit. A Hotel Resort Relax **** szállodában, amely Černá v Pošumaví város közelében épült, tökéletes kikapcsolódásban lehet része. A kényelmes szálláshelyen a bőséges reggeli és az egyszeri kiváló vacsora mellett a korszerű luxus wellnessbe és medencébe való belépés várja. Ezen kívül további kedvezményeket vehet igénybe masszázsokra, különböző kezelésekre és privát wellnessre.

A szálláshelyről

A Hotel Resortu Relax **** szálloda a Lipno víztározó partján, Černá v Pošumaví közelében (5,5 km) épült. A víztározó túlpartjára a Dolní Vltavice városrészből (200 m) induló komppal juthat el. A szálloda ezen kívül egy karnyújtásnyira található Šumava összes látnivalójától és a mesébe illő Český Krumlovtól (24 km).

Hol fogok aludni?

A strand közvetlen közelében épült Maják Panzióban 11 frissen felújított, tengerészeti stílusban berendezett szoba várja saját fürdőszobával. Ezen felül rendelkezik még hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és kávéfőzővel felszerelt konyhasarokkal, illetve közös helyiséggel.

A Hotel Relax fő épületében összesen 30 kétágyas, televízióval, telefonnal, széffel, minibárral és hajszárítóval ellátott saját fürdőszobával rendelkező szoba található. A szobák felét erkéllyel, vagy terasszal is elláttak, amelyek káprázatos kilátást nyújtanak Lipno víztükrére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A bőséges büféreggeliket és a háromfogásos vacsorákat a szálloda éttermében élvezheti.

A Grill bár fedett teraszáról lenyűgöző kilátás nyílik a víztükörre és a kandalló tüze mellett esténként felejthetetlen romantikában lehet része.

Hol kapcsolódhatok ki?

A fárasztó kerékpártúra, vagy csónakázás után a 680 m² alapterületű Wellness & Spaban pihenheti ki fáradalmait. Nyújtóztassa ki végtagjait a masszázsfejekkel ellátott medence mellett található fűtött kerámia nyugágyakon. A szabadtéri pezsgőfürdőn és a finn szaunával, bioszaunával, illetve párakabinnal felszerelt szaunavilágon kívül wellness bár is várja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Gyermekei a kinti játszótéren élhetik ki magukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodához saját strand, kikötő, illetve motorcsónak és egyéb vízi járművek kölcsönzője tartozik. Kedvező időjárás esetén biztosan értékeli majd a strandröplabda pályát, vagy a petanquet.

Hotel Resort Relax ****

Hotel Resort Relax ****

Dolní Vltavice 44 , Černá v Pošumaví
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
CBEU Gastro & hotels s.r.o. Cégjegyzékszám: 08919771


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
13:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a tótól
0,2 km
Busz megálló
1,6 km
Sípálya
8,3 km
Sífutás
20 km