Élvezze velünk az Óriás-hegység friss levegőjét és szálljon meg a hegység nyugati részén épült Parkhotel Harrachov *** szállodában. Vendégeinknek kényelmes szobákkal, félpanzióval, a vacsoránál all inclusive italfogyasztással és Harrachov Card kevezménykártyával kedveskedünk. Fedezze fel az Óriás-hegység természeti csodáit.

A szálláshelyről

A Parkhotel Harrachov *** szálloda 1,5 km-re épült Harrachov város központjától, a Rýžoviště nevezetű csendes kerületben és remek választás az év bármely szakaszában, legyen szó kikapcsolódásról, vagy akár aktív pihenésről. A legközelebbi sífelvonó 200 m-re található a szállodától és egyszerű eljutást kínál a Skiareál Harrachov síközpontba. A környék kiváló lehetőségeket biztosít túrázáshoz és kerékpározáshoz. Látogasson el például az Ördög hegyre (Čertova hora, 3 km), a Mumlavský vízeséshez (2 km), vagy sétáljon végig a méhészek tanösvényén (Včelí naučná stezka 1 km). Harrachovban bányászati múzeumba (2 km), vagy a Novosad üveggyárba (4 km) látogathat el, amely a világ legrégebbi üveggyára és jelenleg egy közkedvelt sörgyár is kapcsolódik hozzá.

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas, televízióval, WiFi kapcsolattal és saját fürdőszobával rendelkező szobában. A szobák többsége gyönyörű kilátást nyújt az Ördög hegyre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A kellemes hangulatú szállodai étteremben, amely teraszáról csodálatos kilátás nyílik az Ördög hegyre, a bőséges büféreggelik és büfévacsorák ízvilágát élvezheti. Különböző helyi ételekből válogathat, legyen szó levesekről, hideg és meleg ételekről, köretekről, zöldségsalátákról, vagy desszertekről. Kávézgatásról és alkoholtartalmú italok fogyasztásáról a bio kandallóval ellátott lobby bár gondoskodik. Az estéket biliárddal, dartsozással, vagy asztalitenisszel teheti kellemesebbé.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kikapcsolódásáról a szálloda wellness központja gondoskodik. Helyezze magát kényelembe a finn, vagy infraszaunában és a pihenő szobában. Ne feledkezzen meg a kellemes masszázsokról sem.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállodában gyermekei sem fognak unatkozni. A legkisebbeknek tágas játékszoba áll rendelkezésükre, amely számtalan játékkal és rajztáblákkal lett felszerelve, illetve meséket is vetítenek itt. A kinti játszótéren csúszdákon, hintákon, kötélhálókon, mini mászófalon, homokozóban, vagy a nagy trambulinon élhetik ki magukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Látogatása során egy percig sem fog unatkozni. Erről a biliárd, darts, asztalitenisz és a léghoki gondoskodik. A recepción társasjátékok és cseh, angol, német, illetve francia nyelvű könyvek kölcsönözhetőek.

Parkhotel Harrachov ***

Parkhotel Harrachov ***

Rýžoviště 485 , Harrachov
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Harpi-hotel s.r.o. Cégjegyzékszám: 08669937


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
295 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 100 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2 km
Távolság a tótól
18,5 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
0,2 km
Sífutás
0,2 km