Nyaraljon velünk a Beszkidek gyönyörű természetének lágy ölében a Hotel Relax *** szállodában félpanzióval, fedett medence használatával és további kedvezményekkel.

A Travelking által ellenőrizve

“A Beszkidek gyönyörűek, és a Beskydský hotel RELAX is csodálatos. 10.000 vendég foglalt már ide a Travelking-en, és sokan többször visszatérnek. Igaz, hogy a szálloda nem a legmodernebb, de ezt mindenki (én is) megbocsátja, mert az érkezéstől a távozásig minden egyszerűen kiváló.”

Tomáš Čmelík - A Travelking társtulajdonosa
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2019

A szálláshelyről

A Ibis Styles Relax Rožnov pod Radhoštěm *** szálloda Morvaország északi részén, a Beszkidek területén épült, Rožnově pod Radhoštěm város csendes övezetében. A szálloda egy erdei park dombjára épült, ahonnanegy 20 perces sétával könnyedén eljuthat a város központjába. Fedezze fel ennek a festői vidéknek a varázsát egy kirándulásokkal, finom ételekkel és zavartalan nyugalommal teli tartózkodás során.

Rožnov központja egy kellemes sétával könnyen megközelíthető a szállodától. Itt tartózkodása alatt feltétlenül látogasson el a Wallachiai Természetrajzi Múzeumba (1,2 km). Ez az egyedülálló szabadtéri múzeum magában foglalja például a hegyvidéki skanzent, a Malomvölgyet egy még most is működő malommal és a valahai falut. Ha megmássza a közeli Károly-hegyet, csodálatos kilátásban lehet része a Jurkovič-toronyból (2 km).

Mivel a szálloda közvetlenül a Radhoště csúcs lábánál található, kár lenne kihagyni a Beszkidek leghíresebb hegyét. A csúcsán (7,5 km) található Szent Cirill és Metód kápolna megér egy látogatást és a hegymászás jutalma a gyönyörű kilátás lesz az egész Beszkidek régióra. A hegygerinc mentén haladva a tanösvényt követve eljuthat az ikonikus ószláv Radegast isten szobrához (10 km), valamint a festői Pustevny (12 km) faházakhoz.

Télen a Pustevny Síközpont (12,5 km) vagy a közeli Frenštát pod Radhoštěmben található Jiří Raška Síközpont (10 km) várja a látogatókat. Ha vízi szórakozásra vágyik, látogasson el a Rožnovské koupaliště fürdőbe (700 m) vagy a Frenštát pod Radhoštěm Aquapark (11,8 km) területére.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett, kétágyas szobában lesz, amely privát fürdőszobával rendelkezik. A szoba felszereltségéhez TV, wifi-csatlakozás és íróasztal is tartozik ülősarokkal. Az összes szoba rendelkezik erkéllyel is, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a környező erdőkkel tarkított tájra.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda modern éttermében a regionális és a nemzetközi konyha specialitásait van lehetősége megkóstolni. Indítsa napját egy bőséges büféreggelivel. Napközben pedig az étterem étlapjáról tud rendelni. A vacsora a szálloda vendégei számára ismét svédasztalos formában kerül tálalásra, így a nap végén különféle finomságokkal kényeztetheti magát.

A hotel kávézója igazán kellemes hely egy finom kávé és desszert elfogyasztására.

Hol kapcsolódhatok ki?

Tökéletes kikapcsolódását a szálloda wellnesse biztosítja. Nem hiányozhat a fedett, ellenáramlattal rendelkező fűtött úszómedence (30 °C) és a szauna sem. Továbbá a masszázs asztalon, vagy hidro- és elektroterápia közben helyezheti magát kényelembe. A nyári időszakban a szabadtéri fűtött medencében lubickolhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek a játékokkal teli játszósarokban, valamint a kinti játszótéren élhetik ki magukat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda rendelkezik még fitness központtal, asztali tenisszel, teke pályával, minigolffal, illetve tenisz- és röplabda pályával.

ibis Styles Relax Rožnov pod Radhoštěm ***

ibis Styles Relax Rožnov pod Radhoštěm ***

Lesní 1689 , Rožnov pod Radhoštěm
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
BHR a.s. Cégjegyzékszám: 26846519


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Konferencia terem
Előadóterem
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a tótól
6 km
Busz megálló
0,5 km
Sípálya
13 km
Sífutás
12 km