Élvezze a kikapcsolódást Bad Gastein fürdővárosában, az osztrák természet lágy ölében. A CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****+ szállodában vendégeinket kényelmes szobák, ízletes félpanzió és az 1 800 m² alapterületű fényűző wellness központ medence-, illetve szaunavilága várja. A Gastein Card kedvezménykártya által pedig különböző kedvezményekre tehet szert.

A szálláshelyről

A CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****superior szálloda az alpesi Bad Gastein fürdővárosában épült, a csodálatos Magas-Tauern Nemzeti Park szívében. A szálloda tökéletes aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújt az év bármely szakaszában. A mesébe illő Gasteini-völgynek köszönhetően az ide látogatók síelés, kerékpározás és túrázás közben felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak.

Bad Gastein felfedezése közben pedig Belle Epoque stílusú épületekben gyönyörködhetnek. A helyi fürdő legismertebb látványossága a világhírű gasteini gyógytárnák. A város környékét összesen 350 km túraösvény szeli keresztül, amelyek a lélegzetelállító alpesi természeti kincseket hivatottak bemutatni. Ellátogathat például a Stubnerkogel függőhídhoz (15 km), vagy a Fulseck hegycsúcsához (32 km), esetleg végigsétálhat a Graukogelu tanösvényen (7 km). A további szórakozást a szállodától 300 m-re található 18 lyukú golfpálya is szolgálja.

A téli sportok szerelmesei a Gasteini-völgy sípályáit próbálhatják ki, amelyek összhossza meghaladja a 200 kilométert. A legközelebbi sífelvonó mindössze 2 km-re található a szállodától. Ráadásul télen Gastein élete felpezsdül: különféle sport- és kulturális eseményeket tartanak itt, mint például a Gastein Classics terepverseny, az Ice4Life edzés, snowboard versenyek és zenei fesztiválok.

Hol fogok aludni?

A szálloda hisz abban, hogy valami extrát kell nyújtania az otthoni kényelemhez képest! Azt szeretnék ha vendégeik tökéletesen kipihentek, gondtalanok és boldogok legyenek minden egyes náluk töltött napon. A hegyekben eltöltött nap után tökéletesen pihenhet. Ezért szobáikat tágas, világos belsőterekkel, WiFi kapcsolattal, kábeltévével, minibárral (a minibár feltöltése extra díj megfizetése után lehetséges) és kellemes pihenősarkokkal rendezték be. A zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszobában fürdőköpeny és hajszárító is található.

  • A Classic szoba (35 m²) franciaággyal, fotelekkel ellátott ülősarokkal, tárolóbútorokkal és íróasztallal rendelkezik. A szobából kilátás nyílik a pompás erdőre. Néhány szoba ráadásul saját erkéllyel rendelkezik, vagy összenyitható.

  • Az Erkély nélküli Panoráma szobából (35 m²) lenyűgöző kilátásnnyílik a hegyvidéki panorámára. Felszereltsége a következőkből áll: kényelmes franciaágy, fotelek, íróasztal és tárolóhelyek. Az erkélyes szobákhoz képest itt egy pótágyként használható kanapéágy is elhelyezhető.

  • A 35 m²-es Panoráma szoba erkéllyel mindenekelőtt a hegyekre nyíló gyönyörű kilátással fogja lenyűgözni Önt. A szobában franciaágy, fotelek, íróasztal és tárolószekrények találhatók. Pótágy elhelyezésére itt viszont nincs lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Herd & Seele étteremben az egészséges és modern konyha ízeit kóstolhatja meg, amelyek friss helyi alapanyagokból készülnek. Az étterem személyzete készen áll bármilyen speciális kívánság és diéták teljesítésére is. A szálloda kávézójának nyári teraszán pedig ízletes kávékat és házi desszerteket kóstolhat meg.

Hol kapcsolódhatok ki?

Még az aktív kikapcsolódás szerelmesei is szívesen pihennek néha. Ezt biztosítja a SigNatur wellness központ, amely maga a megtestesült alpesi oázis. Találkozhat itt például fedett medencével, napozó terasszal, vízeséses Kneipp medencével és kellemes relaxációs zónával. A központhoz szaunavilág is tartozik, amely finn, gyógynövényes és infraszaunával, illetve gőzfürdővel lett ellátva. Tökéletes kényelmét pedig a különböző masszázsok és relaxációs kezelések biztosítják.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda játékszobájában biztosított a feledhetetlen családi szórakozás. A felügyelet nem biztosított.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában való tartózkodása alatt egy percig sem fog unatkozni, hiszen többek között teniszpálya, konditerem, biliárd és asztalitenisz is rendelkezésére áll.

CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****superior

CESTA GRAND Aktivhotel & Spa ****superior

Miesbichlstraße 20 , Bad Gastein
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Thermal-Sport-Hotel Badgastein GmbH Cégjegyzékszám: 68759t


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
21 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes parkolás a szálloda előtt (korlátozott kapacitással) vagy 20 €/éj a mélygarázsokban.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a fürdőtől
3 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
5 km
Sípálya
2 km