Pihenjen velünk az osztrák Semmering városkában és válassza a Sporthotel am Semmering *** szállodát. Élvezze a helyi konyha specialitásait és a korlátlan pihenést a medencében, illetve az infraszaunában, vagy fedezze fel a gyönyörű környéket. Gyermekének 6 éves korig ingyenesen tarthat Önnel.

A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda saját, magas színvonalú wellnessel rendelkezik, és elhelyezkedése miatt ideális a környékbeli kirándulásokhoz. Ha hozzám hasonlóan Ön is szeret a hegyekben sétálni, este pedig a szaunában vagy a medencében lazítani, a Sporthotel am Semmering az ideális választás.”

Jan Přichystal - Ügyfélszolgálat vezető
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2021

A szálláshelyről

A Sporthotel am Semmering *** szálloda a Bécsi Alpok csúcsai között épült, messze a nagyvárosok zajától. A szállodától mindössze pár lépésre található a Zauberberg csúcs, amely nyáron gyalogosan is megmászható és gyönyörű kilátást nyújt a környező tájra, télen pedig kiváló lehetőséget kínál a síelni vágyóknak.

Az aktív pihenés szerelmeseit lenyűgözheti a Zauberberg-Semmering síközpont (600 m) , ahol akár 1350 m magasságban síelhetnek. A Semmering biciklipark (600 m) 12 km hosszú, különböző nehézségű pályákkal szintén rengeteg adrenalindús élményt kínál.

A környéken számtalan nevezetesség található, amelyek mindenképp megérnek egy látogatást. Ha városnézéshez van kedve, üljön fel a közelben található az UNESCO által védett, a 19. század közepéről származó Semmeringi vasútra (600 m). A legkedveltebb látnivalók közé tartozik az Oberkapfenberg kastély (52,4 km), a Stift Vorau kolostor, a Malburg tó, a Mitterdorf fürdő és a Mürzzuschlag Sportmúzeum.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tiszta, napfényes Standard franciaágyas vagy kétágyas szobában lesz, amely televízióval, hajszárítóval, telefonnal és zuhanykabinnal, illetve toalettel ellátott privát fürdőszobával rendelkezik.

Modernebb és tágasabb Háromágyas, vagy Superior szobák is elérhetőek felár ellenében.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében kiváló büféreggelivel várják, ahol többféle gabonafélékből készült frissen sült pékáruból, felvágottból és sajtból válogathat.

A büfévacsora keretein belül helyi specialitások és a nemzetközi konyha legjobb fogásai kerülnek az asztalra. Az étterem ajánlatában gyerekmenüvel is találkozhat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Élvezze a jól megérdemelt korlátlan pihenést a szálloda fedett medencéjében. A wellness-részlegben ezen felül masszázsokon is részt vehet. A kínálatban többek között reflexiós talpmasszázs, vagy egész testes limfatikus masszázs is található, amelyek ára 30 - 60 € között mozog.

Sporthotel am Semmering ***

Sporthotel am Semmering ***

Carolusstraße 10 , Semmering-Kurort
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Sporthotel am Semmering Betriebs GmbH Cégjegyzékszám: FN524377


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
15 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Busz megálló
0,8 km
Sípálya
0,6 km