Pihenjen az osztrák Alpok csodálatos környezetében a Hotel Alpenblick ***-ben. Bőséges félpanziós ellátás, korlátlan wellness szaunákkal és szabadtéri termálmedencével, amely mind Önre vár. A közelben található Bad Gastein egy népszerű fürdőhely, hegyekkel körülvéve, ahol tökéletes feltöltődésben lehet része.

A szálláshelyről

A családi tulajdonban lévő Hotel Alpenblick ***, amelyet az eredeti tulajdonosok harmadik generációja üzemeltet, a Magas Tauren Nemzeti Parkban, a népszerű fürdővárosban, Bad Gastein-ben található. A szállodából csodálatos kilátás nyílik a Gastein-völgyre. Érdemes a nagyszerű kikapcsolódást túrázással kombinálni. Csodálatos természet, hegyi levegő, termálvíz, mit kívánhat még az ember?

A Graukogel felvonó nyáron is működik így ebben az időszakban is érdemes kipróbálni. A kerékpárosok számára az Alpe-Adria-Radweg útvonal lehet a legjobb választás, amely a gyönyörű tájon vezet keresztül. A hegyek között egy különleges termálfürdő is rejtőzik, nevezetesen a Felsentherme fürdő, amely szabadtéri medencével és szaunával is rendelkezik. Kiránduljon el a Reedsee (5,1 km) tóhoz, amelyet a környék legszebb tavának tartanak. Útközben megálhatnak és megcsodálhatják a Palfnersee tavat (2,5 km) is.

A kikapcsolódást szolgálja szintén az Alpentherme termálfürdő (7,9 km) 36 000 m²-es területével. Télen a síelés sem maradhat el, hiszen 6 könnyen megközelíthető síterep is van a környéken, amelyektöbb mint 200 km sípályát kínálnak - Schlossalm (7,9 km), Sportgastein (10 km), Graukogel (3,1 km), Angertal (13,3 km), Stubnerkogel (1,9 km) és Fulseck (27,1 km). Sportgasteinben a síelés mellett kipróbálhatja a szánkózást is szánhúzó kutyákkal.

Hol fogok aludni?

A Standard szoba (14 m²) franciaággyal, ülősarokkal, TV-vel, telefonnal, széffel és WiFi kapcsolattal van felszerelve. A szobához privát fürdőszoba is tartozik zuhanyzóval vagy káddal, valamint néhány szobához erkély is tartozik. Általában ez a szoba 2 fő részére van kialakítva, de pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

A Panoráma szoba tágasabb (21 m²), valamint erkéllyel is rendelkezik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Gastein-völgyre. Méretéből adódóan a szobában a franciaágyon kívül 2 pótágy elhelyezésére is van lehetőség, így akár 4 fő számára is alkalmas lehet. Természetesen van egy privát fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal is, valamint TV, WiFi kapcsolat, asztal ülőhellyel, telefon és széf is található a szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napját egy ízletes svédasztalos reggelivel, ahol minden reggel sós és édes sütemények, felvágottak, sajtok, gyümölcsök, zöldségek és meleg ételek széles választéka várja. Este egy háromfogásos vacsorát van alkalma elfogyasztani, ahol választhat az étlapról, valamint húsmentes, vegetáriánus ételeket és salátabüfét is kínálnak. A gyermekekre is gondoltak, így nekik is elkészítik a kedvenceiket (spagetti vagy sültkrumpli).

Ha bármilyen ételallergiája van, kérjük előre tájékoztassa a szálloda személyzetét és az étterem mindent megtesz, hogy alkalmazkodjon az Ön igényeihez, így a laktóz- vagy gluténmentes ételek elkészítése sem jelent problémát. Ezenkívül minden étel elkészítésénél a minőségre és a helyi alapanyagok felhasználására helyezik a hangsúlyt, amit természetes sóval és a kertből származó friss fűszernövényekkel ízesítenek.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen a termálvizes kültéri medencében, amely kellemesen meleg, így egész évben élvezheti a fürdést benne. Kint kipróbálhatja a Kneipp-taposót, valamint pihenhet a szállodát körülvevő kertben, amely a nyugalom szigete.

A beltéri wellness-részlegben finn szauna, gőzfürdő és infraszauna is található, majd a hegyre néző pihenőszobában pihenhet. A relaxációs élményt egy aromaterápiás fürdő fényterápiával és relaxáló zenével vagy a masszázsok és kezelések egyikével teheti teljessé. A klasszikus relaxáló masszázsok mellett mézes masszázs, radonfürdő, hangmasszázs és még sok más is van.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbekre is gondoltak, ugyanis a kertben egy kültéri játszótér található homokozóval, hintával, csúszdával, trambulinnal és mászókával. A szálloda épületében pedig egy gyermeksarok is található játékokkal. A szállodában gyermek etetőszékek, valamint kiságyak is bérelhetők és szükség esetén akár légzésfigyelő készüléket is biztosítanak a kisgyermekkel érkező családok számára.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az idősebb gyerekek és felnőttek számára is garantált a szórakozás. Kipróbálhatják az asztalifocit, asztaliteniszt, biliárdozhatnak, dartsozhatnak, vagy társasjátékozhatnak is.

Hotel Alpenblick ***

Hotel Alpenblick ***

Kötschachtaler Straße 17 , Bad Gastein
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel Alpenblick GmbH Cégjegyzékszám: FN476945s


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
12:00 - 19:00
Kijelentkezés
7:00 - 11:00
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Baby barát
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a tótól
12,2 km
Busz megálló
20 m
Sípálya
0,5 km
Sífutás
4,2 km