Az Alpokat minden évszakban érdemes meglátogatni. A Hotel Alpenrose *** Tauplitzalm területén található. A csomag félpanziós ellátást tartalmaz büféreggelivel és ínyenc négyfogásos vacsorákkal, valamint korlátlan belépést a szaunákba és vonatozást. Gyermeke ingyen Önnel tarthat 6,9 éves korig.

A szálláshelyről

A gyönyörű természet által körbeölelt Alpenrose *** szálloda a Tauplitzalm térség fennsíkján épült. Nyáron feltétlenül fedezze fel a környék gyönyörű tavait, köztük a Tauplitzsee (1,7 km) vagy a Krallersee (2,4 km), amelyek gyönyörű, hegyekkel körülvett tájjal büszkélkedhetnek, vagy induljon el a Zwölferkopf lélegzetelállító kilátása felé.

A Großsee (1,8 km), a Krallersee (2,4 km) és a Steirersee (3 km) vagy a Tauplitz-vízesés (19,8 km) is érdemes látnivaló. Fedezze fel a közeli Bad Mitterndorf (11,6 km) városát is, amely különösen az új termálfürdőkkel vonzza ide a látogatókat, ahol fedett és szabadtéri medencék, szaunák és kezelések várják. Innen egy rendhagyó kirándulást tehet a Barfuβpark (13,5 km) mezítlábas tanösvényre, ahol szó szerint 15 állomást tesztelhet különböző anyagokkal, többek között lávakővel, faforgáccsal és sárral.

Télen különösen vonzó a Tauplitz - Bad Miterndorf síterep nagyszerű megközelíthetősége és a négyüléses felvonóállomástól mindössze 50 méteres távolsága miatt. Összesen a 42 km hosszú, minden szintű sípályát és a freeride síeléshez ideális magas hótakarót élvezhetik itt a vendégek. A gyermekek számára a Kinderland gyermekpark áll rendelkezésre, amely 80 méteres csúszdával, síiskolával és óvodával, valamint próbaugró akadályokkal várja a vendégeket. A sífutók pedig a több tíz kilométernyi gondozott pályát fogják nagyon értékelni.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, kényelmes szobában lesz, amelynek tölgyfa bútorai igazi hegyvidéki hangulatot kölcsönöznek. Minden szoba műholdas TV-vel, széffel és rádióval van felszerelve. Természetesen privát fürdőszoba tartozik hozzá, káddal vagy zuhanyzóval, WC-vel és hajszárítóval.

  • A Standard kétágyas szoba 25 m²-es, franciaággyal, íróasztallal és szekrénnyel rendelkezik.

  • A Családi szoba (29 m²) 2 különálló szobából áll, amely akár 4 fő elhelyezésére is alkalmas, valamint erkéllyel is rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában minőségi alapanyagokból készült ételek ízeit élvezheti, amelyek a helyi termelőktől származnak. A reggeleket bőséges büféreggeli teszi kellemessé, esténként pedig mesterszakács által összeállított négyfogásos vacsora várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után a finn és infraszaunában, vagy a gőzfürdőben pihenheti ki fáradalmait.

Hotel Alpenrose ***

Hotel Alpenrose ***

Tauplitzalm 59 , Tauplitzalm
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Die Tauplitz Bergbahnen GmbH Cégjegyzékszám: 15436008


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Háziállat 20 €/éj díj ellenében bevihető (kizárólag nyáron)
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Nyáron ingyenes parkolás, télen térítés ellenében

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tótól
1,1 km
Busz megálló
2 km
Sípálya
100 m