Nyaraljon velünk az osztrák Alpokban a pazar Sporthotel Dachstein West *** szállodában, ahol a félpanzió ízeit, szaunázást és további kedvezményeket élvezhet, mint például belépést a Lungötz Forest fürdőbe, vagy grillezést a teraszon. A térség a számtalan kirándulási lehetőségnek köszönhetően tökéletes a sportolás szerelmeseinek, a szálloda közvetlen közelében sífelvonó is található. Mi több, a szálloda személyzete magyarul is beszél.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon elégedettek voltunk. Különösen örültünk a szálloda meghittségének, családiasságának, például amikor késő este érkeztünk, és egy hidegtál várt minket a szobánkban, annak ellenére, hogy lemaradtunk a vacsoráról. A szálloda tökéletes helyen van, így sikerült meglátogatnunk Hallstattot, a Dachstein gleccsert és a környező tavakat.”

Zuzana Marečková - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2020

A szálláshelyről

Látogasson el velünk a festői szépségű Annaberg falucskába, amely Ausztria gyönyörű Lammer-völgyében található és élvezze a tökéletes kikapcsolódást a Sporthotel Dachstein West *** szállodában. A Dachstein gleccser és környéke rengeteg lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódáshoz. Ennek köszönhetően az egyik legkedveltebb turistacélként tartják számon Európa szerte. A szálloda nem hiába érdemelte ki a "sporthotel" elnevezést, hiszen több száz turista ösvény és kerékpárút szel keresztül a vidéken, a nyári hónapokban pedig a Donnerkogelbahn felvonó a szálloda vendégeinek ingyenesen használható. Fürdésre és egy romantikus sétára remek alkalmat kínálnak a meseszép Hallstatt, Gosausee, vagy a Waldbad Lungötz tavak. A közeli Dachstein West síközpont több mint 70 sífelvonóval és összesen 160 kilóméter sípályával büszkélkedhet, a legközelebbi Kopfbergbahn felvonó szinte egy karnyújtásnyira, mindössze 150 méterre található a szállodától.

Hol fogok aludni?

Szállás átlagon felül berendezett, televízióval, rádióval, zuhanykabinnal ellátott saját fürdőszobával, toalettel és hajszárítóval rendelkező szobában.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A bőséges félpanziót a szálloda éttermében élvezheti, a szálloda kávézója pedig kiváló frissítőkkel várja. A teraszról lélegzetelállító kilátás nyílik a Lammer folyóra.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után a szálloda wellness központjában kényeztetheti magát, amely párakabinnal, illetve finn és infraszaunával van felszerelve.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda kiváló választás gyermekes családoknak is, a gyerekek a játszósarokban élhetik ki magukat.

Sporthotel Dachstein West ***

Sporthotel Dachstein West ***

Annaberg 72 , Annaberg im Lammertal
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Sporthotel Dachstein GmbH Cégjegyzékszám: FN565380t


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
60 m
Sípálya
0,3 km