Nyaraljon velünk az Alpokban a híres turisztikai központtól, Semmeringtől egy karnyújtásnyira. A Hotel Payerbacherhof *** szállodában kényelembe helyezheti magát a nem mindennapi pezsgőfürdőben, a szaunákban és a wellness bárral ellátott pihenő szobában, illetve élvezheti a bőséges félpanziós ellátást, amely a büféreggelit és a menüválasztásos vacsorát foglalja magába.

A szálláshelyről

A Hotel Payerbacherhof *** Superior szálloda elhelyezkedése egyszerűen bámulatos. Alpesi hegyek árnyékában épült, a Raxalpe hegyvonulat lábainál, a Schwarza folyótól egy karnyújtásnyira és Bécstől mindössze egy óra autóútra. A nyári hónapokban feledhetetlen túrázásban lehet része a két híres túra útvonalnak, a Knofeleben házhoz tartó és a Kreuzberg trailen keresztül vezető, a híres Looshaus kunyhóhoz tartónak köszönhetően. Kirándulásra tökéletes lehetőséget kínál a Linsberg Asia (30 km) és a történelmi Wartholz kastély (3 km). Helyi specialitásnak számít a Pferdewelt Reichenau (4 km), azaz Lovak és pónik világa, ahol gyermekeknek és felnőtteknek is feledhetetlen szórakozásban lehet részük. A téli időszakban mindenképp látogasson el a 18 km-re található Semmering, vagy a 25 km-re elhelyezkedő Stühlecku síközpontba.

Hol fogok aludni?

Szállás műholdas televízióval, WiFi kapcsolattal, telefonnal, íróasztallal és székekkel, zuhanykabinnal, toalettel, illetve hajszárítóval felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobában. A szálloda tökéletes választás családi nyaralásokra is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében az ízletes félpanzión kívül, amely a reggelit (7:00 - 10:00) és vacsorát (18:30 - 20:00) foglalja magába, találékony szakácsok csapata és minőségi helyi alapanyagok várják. A hozzávalók, amelyekből a helyi specialitások készülnek, egyenesen a környező termelőktől származnak.

Hol kapcsolódhatok ki?

A hosszú nap után a wellness-részlegben pihenheti ki fáradalmait, amely tágas és meleg pezsgőfürdővel, bio- és finn szaunával, illetve nyugágyakkal ellátott relaxációs szobával rendelkezik.

Hotel Payerbacherhof *** Superior

Hotel Payerbacherhof *** Superior

Hauptstraße 2 , Payerbach
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Hübner Konstantin Thomas Cégjegyzékszám: FN360698p


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
12 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Busz megálló
100 m
Aquapark
0,2 km
Sípálya
18 km
Sífutás
13,9 km