Élvezze velünk a pihenéssel teli családi nyaralást a gyönyörű stájer természet lágy ölében. A Berghof Mitterberg *** szállodában bőséges félpanzió, medencével és szaunákkal felszerelt wellness, Dachstein Card kedvezménykártya, tenisz, bowling, asztalifoci és darts várja vendégeinket. A szállodában magyar nyelvű személyzet is tartózkodik.

A szálláshelyről

A Hotel Berghof Mitterberg *** a festői hegyi faluban, Mitterberg-Sankt Martin-ban található, Ausztria Schladming-Dachstein régiójában. Fedezze fel Stájerországot és élvezze a családias légkört, a hotel luxus felszereltségét és a változatos aktív kikapcsolódási lehetőségek bőségét.

Stájerország az osztrákok kedvenc üdülőrégiója, amely szokatlanul változatos terepviszonyokkal büszkélkedhet, illetve az ország 'zöld szívének' is nevezik. A 800 méter magasan fekvő Berghof Mitterberg Hotel *** ideális kiindulópontja lehet a környéket behálózó túraútvonalakon való túrázáshoz és kerékpározáshoz. Megmászhatja például a Grimminget (18 km) - a Dachstein-hegység legkiemelkedőbb hegyét, vagy meghódíthat más csúcsokat is, úgy mint a Gumpeneck (20 km) vagy a Kammspitz (11 km) csúcsokat. A Riesachfälle vízesés (35 km), az Ödensee-tó (29 km) vagy az óriási Dachstein Jégbarlang (33 km) szintén megérnek egy látogatást.

A Gröbming Kalandpark (9 km) izgalmas kötélpályáival a legkisebbektől a legnagyobbakig minden családtagnak nagyszerű élményeket kínál és igazán változatossá teszi pihenését. A testi-lelki kikapcsolódásért látogasson el a GrimmingTherme termálfürdőbe, ahol nyugodtan relaxálhat és feldolgozhatja egy aktív nap élményeit.

A Schladming-Dachstein régió tökéletes választás a télen is. Az Ennstal (16 km), a Ski Amadé (40 km) és a Schladming Dachstein (28 km) sírégiók a legnépszerűbbek a téli sportok szerelmeseinek körében.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett, privát fürdőszobával rendelkező, kétágyas szobában lesz. A szobák felszereltségéhez műholdas TV, WiFi kapcsolat, minibár, széf és hajszárító is tartozik. A szobák egy részéhez erkély is kapcsolódik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda nyári terasszal és télikerttel rendelkező éttermében nemcsak kulináris élményekkel gazdagodhat, hanem a Mitterberg régióra nyíló csodálatos kilátást is élvezheti. Minden reggel gazdag büféreggeliben lehet része. A hegyekben töltött aktív nap után pedig jól fog esni a levesből, salátából, főételből és desszertből álló 4 fogásos vacsora is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A tökéletes aktív pihenés elengedhetetlen része a feltöltődés. Éppen ezért mindenképp látogasson el a szálloda wellness részlegébe, ahol a regenerációs medencéből gyönyörködhet a hegyekre nyíló panorámában. Emellett kipróbálhatja a szoláriumot a különféle szaunákat (finn, infravörös és bio), vagy egy pihentető masszázst is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A fiatalabb vendégek szórakoztatására egy kültéri játszótér és egy beltéri játszószoba is rendelkezésre áll. Az idősebb gyermekek és felnőttek a társalgóban kipróbálhatják magukat biliárdban, asztaliteniszben és dartsban is.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda nagyszerű lehetőségeket kínál az aktív kikapcsolódást kedvelőknek: két teniszpálya és egy multifunkcionális pálya is rendelkezésre áll, ahol foci, röplabda és kosárlabda mérkőzéseket játszhat, illetve van egy fitneszterem is.

Hotel Berghof Mitterberg ***

Hotel Berghof Mitterberg ***

Matzling 69 , Mitterberg
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Thomas Schwaiger Cégjegyzékszám: 60395904


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 19:00
Kijelentkezés
7:00 - 10:00
Háziállat
25 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Cseh nyelven beszélő alkalmazott
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,5 km
Távolság a fürdőtől
9 km
Busz megálló
50 m
Sípálya
10 km