Éljen át egy felejthetetlen üdülést az 1 300 m tengerszint feletti magasságban található Magas-tauerni Chalet Bellevue Alm panzióban, amely több mint 300 éves. A lenyűgöző kilátást a tradicionális alpesi stílusban épült panzió teraszáról, vagy akár a szabadtéri úszómedencéből is élvezheti. Egy hosszú túra, vagy egy kellemes séta után is ellazulhat az 50 méterre található társpanzió szaunájában. Ezen kívül a panzióban bőséges reggelivel, üdvözlőitallal és egy 4*-os szálloda luxus wellnessével is várják. A környék legjobban a túrázók és síelők ismerik, de a fürdőzés szerelmeseinek is tartogat kincseket.

A Travelking által ellenőrizve

“A Chalet Bellevue Alm *** teljesen elvarázsolt minket. Egyszerűen minden tetszett benne: a hegyvidéki környezet, a stílusos szobák és az étterem. A személyzet nagyon segítőkész volt és a partnerhotel wellness részlegében pedig jól el tudtunk lazulni. Az alpesi dizájn mellett nagyon praktikus volt a tágas terasz, ahová jó volt leülni beszélgetni. A kandallós étteremben megkóstoltuk az alpesi stílusú reggelit, de a legnagyobb élmény, az élőzenés est és a nyárson sült malac volt. A környéken pedig rengeteg a gyönyörű látnivaló, és a csodás túraútvonal, alig győztük. Mindenképpen visszatérünk ide, de legközelebb télen!” Teljes értékelés

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2022

Több mint 600 éves történelem

A Chalet Bellevue Alm igazán gazdag történelemmel büszkélkedhet, hiszen az épület 1421 óta, azaz több mint 600 éve áll itt.


A szálláshelyről

A Chalet Bellevue Alm az egyik legkiválóbb szálláshely a Magas-Tauern területén. A panzió 1 300 m tengerszint feletti magasságban található Bad Gastein fürdővárosban, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a környező hegycsúcsokra. A panzió mellett működik a Bellevue Alm sífelvonó, amely tökéletes kiindulópont kirándulásokhoz. A környező hegyek gyalogos vagy kerékpáros, esetleg sítalpas meghódítása mellett, nem érdemes kihagyni a csodás fürdőket sem. A Felsentherme Bad Gastein (2 km) és Glass Alphentherme Gastein (9 km) fürdők igazi feltöltődést kínálnak. Emellettt érdemes ellátogatni a város központjába, ahol egy csodaszép vízesés is található (2,5 km).

A Stubnerkogelbahn felvonó hegyállomásánál egy 140 méteres függőhídon sétálhat át 28 méterrel a föld felett, 2300 méteres magasságban. Télen élvezze a Bad Gasteini pályarendszer csodás lejtőit mindössze 2 km-re. Ha változatosságra vágyik, a Snowpark Gastein (14 km), a Skischaukel Schlossalm-Angertal-Stubnerkogel (10 km) vagy a Schlossalmbahn Gastein (10 km) síterepek is remek szórakozást kínálnak. Télen a síelés és snowboardozás mellett ne hagyja ki a kb. 2,5 km hosszú, kivilágított szánkópályát, amely közvetlenül a MONDI Bellevue Alm Gastein mellett található.

Hol fogok aludni?

A Chalet Bellevue Alm ***-ban fabútorokkal, franciaággyal, műholdas televízióval és privát zuhanyzós fürdőszobával rendelkező szobák vannak. Némely szobák erkéllyel is rendelkeznek, csodás kilátással a környező hegyekre. A szobában fürdőköpenyt és papucsot is találnak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az alpesi hangulat minden lépésnél elkíséri Önt. A svédasztalos reggelit a stílusos étteremben szolgálják fel, mely rusztikus dekorációval, nyitott kandallóval és egy a hegyekre néző terasszal várja. Élvezze a sós és édes ételeket, beleértve alpesi sajtokat, felvágottakat, tejet, házi lekvárokat és a frissen facsart narancs- vagy almalevet. A pincérektől rántottát, vagy különféle módokon elkészített tojásokat is kérhet a reggelihez.

Az étterem rendszeresen szervez élőzenés estéket és grillezést.

Hol kapcsolódhatok ki?

Közvetlenül a Chalet MONDI Bellevue Alm *** mellett található egy kültéri természetes hegyvidéki tó, amelybe a melegebb hónapokban lehűtheti magát. Ha azonban inkább egy kis felmelegedésre vágyik, a Schiefe Alm vendégházban (50 m) található finn szaunában ellazulhat és méregteleníthet.

A MONDI Hotel Bellevue Gastein **** (2 km) kiváló wellness-részlegét is ingyenesen használhatja, csak mutassa fel a kulcsát a recepción, és máris adják a SPA-kártyát. Ennek birtokában beléphet a wellnessbe, ahol élménymedencét, gyermekmedencét, pezsgőfürdőt, 3 féle szaunát (finn, bio és gőz), Kneipp taposót és egy pihenőszobát is talál.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekeket hinták is várják, valamint megismerkedhetnek a szálloda barátságos macskájával is.

Chalet MONDI Bellevue Alm ***

Chalet MONDI Bellevue Alm ***

Bellevue Alm Weg 6 , Bad Gastein
Ausztria

A szálláshely üzemeltetője:
Bellevue Alm Hotelbetriebs GmbH Cégjegyzékszám: 56406339


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
11 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Hajszárító
Wellness
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a fürdőtől
2 km
Busz megálló
2 km
Sípálya
30 m